Erken Boşalıyorum Ne Yapabilirim

Erken Boşalıyorum Ne Yapabilirim

Mart 12, 2020 Kapalı Yazar: admin

Erken boşalıyorum ne yapabilirim tavsiyeleri , Hem ülkemizde hem de dünya üzerinde genç yaşlı fark etmeksizin birçok erkeğin yaşadığı sorunların başında gelen erken boşalma erkeklerin cinsel ilişki süresinin standartların altında olması ve cinsel birleşmenin erken döneminde ilişkinin boşalma ile sonlanması anlamına gelmektedir. Cinsel ilaç yardımıyla erken boşalma tedavi edilebilir bir hastalıktır.

Birçok bey arasında yaygın bir sorun olan erken boşalma fiziki ya da çevresel birçok sorundan ileri gelmekte olabilir ancak bu durumun dünya genelinde hala bir tabu halinde olması erkeklerde erken boşalma sorununun genellikle çözüme ulaştırılamaması ve kanıksanması gibi bir başka sorunu doğurmaktadır.

                Erkeklerde Erken Boşalma Sorununun Nedenleri

                Erken boşalma sorunu altında yatan en temel nedenler olarak psikolojik nedenler gösteriliyor. Küçük yaştan itibaren psikolojik baskı altında kalmış, aşırı sahiplenilmiş ya da şımartılmış çocukluk dönemi geçirmiş beylerde sıklıkla görülen erken boşalma sorununun fiziksel nedenlerinin başında ise uzun süreli cinsel perhiz dönemleri geliyor.

Uzun dönem cinsel ilişki yaşamayan beylerin fiziksel olarak cinsel ilişkide daha erken boşalmaya elverişli hale gelmesinden kaynaklanan bu sorun aktif cinsel hayata başlama ile kendiliğinden kaybolurken ergenlik döneminde sık ya da sağlıksız yapılan mastrübasyonların neden olduğu erken boşalma sorunu tedavi edilirken çok daha fazla zaman alabiliyor.

                Erkeklerde Erken Boşalma Tedavi Edilebilir Mi?

                Dünya üzerinde birçok farklı yaş grubundan erkeğin yaşadığı erken boşalma sorunu Hem dünyada hem de ülkemizde tıp dünyasında dikkatlice inceleniyor, sebepleri aranıyor ve tedavisi için her yeni gün bir aşama kaydediliyor. Erken boşalma tedavisi sorunun genellikle psikolojik nedenlerden öne gelmesi hakkındaki ortak görüş, tedavi sürecinde sorunun sebebinin belirlenmesinin çok büyük önem taşıdığını da ortaya çıkarıyor.

Erken boşalma tedavisi sürecinde belirlenen sorunun çözümünde alınacak psikolojik desteğin yanında sık cinsel birleşim de doktorlar tarafından öneriliyor. Böylelikle vücudun cinsel geriliminin azalması ve cinsel ilişki sürecinin uzatılarak erken boşalma sorununun giderildiği sıklıkla görülüyor. Erkekler de erken boşalmayı geciktirici ilaçlar arasın da en etkili olan vega 100 mg hap çözüm için tavsiye ürünüdür.

                Cinsel İlişki Süresinin Uzaması İçin Neler Yapılmalıdır?

                Erken boşalma sorunu yaşayan beylerin cinsel hayatları içerisinde yaşadıkları sorunların azaltılması ve cinsel birleşimin süresinin arttırılması için son yıllarda cinsel terapiler sıklıkla denenmektedir. Yapılacak nefes egzersizlerinden cinsel birleşme pozisyonlarında gidilecek değişikliklere kadar birçok alt etmen barındıran bu terapiler zaman içerisinde erkeklerde erken boşalma sorunlarını ortadan kaldırabilir ve cinsel ilişkiyi daha kaliteli ve uzun hale getirebilir.

                Erken Boşalma Belirtileri Nelerdir?

                Birçok beyin yaşadığı erken boşalma, öncelikle kontrolsüz ve standart altı sürede tatmine ulaşma sorunu ile kendini göstermektedir. Bunun yanında cinsel tatminde nitelik kaybı, cinsel birleşmenin bir anda biteceğine dair duyulan korku ve tedirginlik gibi belirtiler de erken boşalma sorununun belirtileri arasındadır.

                Yaş farkı olmaksızın birçok beyin yaşadığı ve mağduriyete sebebiyet veren erken boşalma genellikle bireylerin kendilerine olan özgüvenini kıran bir durum olduğu için itiraf edilememekte ve beyler bu sorunun kendiliğinden geçmesini beklemeyi tercih etmektedir. Birçok erkek erken boşalma sorunu ve belirtileri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmadığı için bu duruma erken müdahale etme fırsatını kaçırarak sorunun daha da büyümesine ve beraberinde başka sorunların da ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

                Erken Boşalmanın Neden Olduğu Diğer Sorunlar

                Erken boşalma özellikle evli beylerde ortaya çıktığında ailevi sorunlar başta olmak üzere birçok psikolojik soruna neden olabilir. Erkeklerde erken boşalma sorunu erken boşalma tedavisi görülmemesi durumunda sertleşme sorunlarına neden olabilir ve başta önemsenmeyen ya da göz ardı edilen küçük bir problem bireylerin cinsel yaşamlarında kalıcı ve geri dönüşü zor sorunlara yol açabilir.

Erken Boşalan Erkeklere Kremler

Cinsellik yaşamın en önemli unsurlarından biridir. İçgüdüsel olarak insanların cinselliğe ihtiyacı olduğu ve hayatlarında cinselliğin büyük etkisi olduğu kesin. Cinsel problemler kadınları ve erkekleri hayat içinde oldukça pasif bir hale getirebilmektedir. Kendilerine olan özgüvenlerini kaybeden kişiler çoğu zaman cinsel yaşamdaki aksaklıklar ve yetersiz hissetmeler sonucunda yaşamaktadırlar. Doğal geciktirici kremlerin yanı sıra kamagra jel ürünü de oldukça etkili bir geciktirici ilaçtır.

Cinsel yaşam özellikle erkekleri daha fazla etkileyen bir unsurdur. Türk kültüründe erkeklerin çok daha baskın bir şekilde cinsellik ile gücü birleştiriyor olması onları bir baskı altına alarak stresli bir cinsel yaşama hazırlamaktadır. Stres cinsel yaşamda birçok problemi bir araya getirmektedir. Bu sorunlar bazen sertleşme problemi bazen de erken boşalma olarak kendini göstermektedir.

Erken Boşalma Nedenleri;

Erken boşalma sık görülen bir cinsel durumdur. Hastalık olmaktan çok psikolojik olarak yaşanan bir etki denebilir. Ergenlik döneminde yanlış deneyim edilmiş ilişki türleri ve hazza dayalı birleşmeler sonucunda erkek süreci kontrol edememektedir. Bunun sonucunda da erkek bir süre dener ardından erken boşalma sorunu ile baş edemeyerek ilişkiden kaçmaya başlar.

Erken boşalma stres ile çok daha fazla kendini gösterir. Aslında çoğu zaman mevsimden ve günlük hayattan etkilenen bu durum geçicidir. Sürekli olarak tekrarlandığında bir doktora başvurmak gerekmektedir. Eğer sorunun üzerinde durmaz ve kendinizi erken boşalma sorununa odaklamazsanız atlatmak çok daha kolay olacaktır. Geçici bir süreç olacağını kabul etmek çok daha hızlı bir şekilde sorunun ortadan kalkmasını sağlar.

Takıntı Yapmayın

Erkekler bu konuda gerildiklerinde durum çok daha vahim bir hal almakta erken boşalma durumu giderek daha kısa bir hal almaktadır. Bu sorun için birçok çözüm üretilmiştir. Eğer sorun biyolojik ise cerrahlar hizmetinizdedir. Ancak psikolojik bir durum söz konusu ise yapılacak olan öncelikle sağlık bakanlığından onaylı ilaçlardan yardım almak olacaktır. Geciktirici kremler bu dönemde erkeklere son derece fazla yardımcı olacak ve morallerini yükselterek hızlı bir şekilde bu sorundan kurtulmalarını sağlayacaktır.

Erken Boşalma Sorunu Nasıl Atlatılır?

Bu önlemler alınarak erken boşalma sorunu tamamen ortadan kalkabilir. Eğer geciktirici kremlerden yararlanırsanız erken boşalma sorununda yüksek olan motivasyonunuz sizin sorunun üstesinden çok daha hızlı bir şekilde gelmenize yardımcı olacaktır.

Geciktirici Kremler;

Geciktirici kremler ilişki sırasında sürülmektedir. Penis ereksiyon halindeyken sürülmesi gereken bu kremler oldukça küçük bir parça şeklinde penisin baş kısmından itibaren ince bir tabaka olarak uygulanmalıdır. Mutlaka penisin başına sürülmesi gerekmektedir başka yerlere temas etmemesi oldukça önemlidir. Başka yerlere geciktirici krem sürdüğünüzde alacağınız zevk azalacak ve penisinizde kan dolaşımı durarak sert kalmasına neden olacaktır.